Over Kouwenhoven

Kouwenhoven Interieur begon zijn zaken in 1923 en is momenteel al vier generaties lang een familiezaak. De huidige eigenaar, Dennis Muns (derde generatie eigenaar), nam in 1996 het roer over van zijn opa.

Over ons

Ontwikkeling door de jaren

Kouwenhoven Interieur is begonnen met Piet Kouwenhoven die te werk ging als behanger en stoffeerder. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich steeds verder ontwikkeld en zijn diensten zoals parket, raambekleding, interieurontwerp en zelfs meubelmakerij erbij gekomen. Met elke nieuwe generatie die in het bedrijf te werk gaat, komt er ook een nieuwe vorm van dienstverlening bij.

Zo hoopt Kouwenhoven Interieur ook na 100 jaar nog te kunnen blijven ontwikkelen.  

Recente ontwikkelingen
Dennis Muns heeft het bedrijf in de afgelopen jaren laten groeien met het zusterbedrijf Kouwenhoven Bouw. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw verbouwing over te nemen en het proces tot aan de lichtknopjes af te kunnen maken.

Kouwenhoven Interieur en Bouw brengen vakmanschap en esthetiek samen om zo niet alleen een droominterieur te creëren maar een daadwerkelijk droomhuis.

Onze waardes

Kwaliteit staat bij ons voorop

01.

Kwaliteit

Bij Kouwenhoven streven we naar ongeëvenaarde kwaliteit in elk aspect van onze dienstverlening.

02.

Vakmanschap

Vakmanschap in perfectie, dat is waar Kouwenhoven voor staat.

03.

Meedenkend

Kouwenhoven, uw meedenkende partner voor het realiseren van uw interieurwensen.

Kom eens langs!

Kouwenhoven

U bent op elk moment van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. Wilt u inspiratie opdoen of bent u opzoek naar deskundig advies? Geen probleem, onze adviseurs staan voor u klaar.

Volg ons

Volg ons werk op Instagram

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?